Product- en kleurgarantie

Voor elk artikel dat je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie betekent dat een product dat is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Dit zijn extra garanties en doen niets af aan de wettelijk garantie.

Kleurgarantie

Bij besteljeverf. nl kun je online alle kleuren verf bestellen. Alle op kleur gemengde verf  wordt door middel van computergestuurde mengmachines op kleur gemaakt. Deze kleurenmengmachines worden onderhouden en afgesteld door de fabrikant zelf voor het beste resultaat. Houd er rekening mee dat je een kleur kiest vanuit een beeldscherm. Deze kleur kan in werkelijkheid afwijken. Door de beeldinstellingen zien kleuren er op ieder scherm namelijk iets anders uit. Kies een kleur daarom het beste van een van de kleurenwaaiers van de merken. Heb je een kleur uitgezocht en blijk je een andere kleur te hebben ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we het voor je kunnen oplossen.

Besteljeverf.nl vindt kwaliteit prioriteit

We werken met de beste merken en kleurpigmenten. Onze mengmachines zijn goedgekeurd en worden bediend door verfspecialisten. Bij Besteljeverf.nl streven we altijd naar de beste service en snelle levering.