Klantenservice

Bij Besteljeverf.nl doen we er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij jouw schilderproject. Wil je even overleggen met een van onze verfspecialisten over het gebruik van materialen of misschien zelfs advies over de juiste kleur? Vragen over je bestelling of verzending? Onze klantenservice staat voor je klaar. We helpen je alvast op weg.

Maandag tot zaterdag: 9:00 uur tot 16:00 uur   

IBAN: NL48 INGB 0006 4069 76

KVK: 81689411

BTW nummer: NL862182542B01

Verzenden & bezorgen

Retourneren

Bestellen

Contact

Persoonlijk contact met onze klantenservice?

We zijn per mail en telefonisch bereikbaar:

 

voor al je vragen

Werkdagen: 9:00 tot 16:00 uur

 

Winkel BesteljeVERF.nl

Bonnetstraat 22a, 6718 XN Ede

info@besteljeverf.nl

BEL: 0318-742196

Bestellen & Betalen

 1. Ga naar het product van jouw keuze.
 2. Selecteer de gewenste hoeveelheid.
 3. Kies een kleur met behulp van onze kleurkiezer.
 4. Voeg het product toe aan je winkelwagen.
 5. Check je bestelling. Klopt alles?
 6. Betaal eenvoudig of kies voor betalen achteraf.
 7. Wij gaan snel voor je aan de slag. Jouw verf en benodigdheden komen vlot jouw kant op.

Bij Besteljeverf.nl kun je kiezen uit een aantal betalingsmogelijkheden. Veiligheid vinden wij belangrijk. Alle betalingen lopen via een veilige omgeving. Besteljeverf.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden:

 • IDEAL
 • American Express
 • Mastercard/Visa Card/Maestro
 • Paypal
 • Klarna
 • Bancontact (België)

Dat kan als je kiest voor de betalingsmogelijkheid Klarna. Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Dit gaat met één klik op de knop via de digitale factuur per e-mail of met de Klarna-app. Let op: Je betaalt dus niet rechtstreeks aan Besteljeverf.nl.

Verzenden & bezorgen

Ja dat kan! Je kunt je producten in de webshop bestellen en kiezen voor ‘afhalen in de winkel’. Wij maken je order gereed en sturen je een e-mail wanneer je bestelling voor je klaar staat in de winkel. Het adres van de winkel is:

Bonnetstraat 22a, 6718 XD Ede

Plaats je jouw bestelling voor 14.00 uur? Dan verzenden we jouw pakket nog diezelfde dag. Helaas kampen de bezorgdiensten door de coronacrisis geregeld met vertragingen. Voor jou als klant is dit vervelend. Wij doen ons uiterste best om jouw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Op vertragingen bij de bezorgdiensten hebben we helaas geen invloed. Houd de status van jouw pakket via de track & trace code goed in de gaten. Deze ontvang je zodra je pakket naar je onderweg is en vertelt je precies wanneer je jouw pakket kunt verwachten. Vragen over de levertijd? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Bij Besteljeverf.nl kun je veel artikelen ruilen of retourneren. Je kunt jouw producten binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je krijgt dan binnen enkele dagen je geld teruggestort of – als je dat liever hebt – als shoptegoed toegevoegd. 

Uitzondering hierop zijn maatwerkproducten. Verf die wij speciaal voor jou hebben gemengd is maatwerk. Dit kan dus niet worden geretourneerd. 100% witte verf of kleurloze verf mag je retourneren. Alle andere mengkleuren niet. Ook kleuren als RAL 9010, RAL 9016 en RAL 9001.

 • RAL-kleuren en mengverf. Deze verf mengen we speciaal voor jou in de gewenste kleur. Aan mengverf en verf in RAL-kleuren worden pigmenten toegevoegd. Daarom is het niet mogelijk om verf in mengkleuren te retourneren. Dit geldt ook voor kleuren als RAL 9010 en RAL 9016.
 • Geopende, gebruikte en beschadigde producten.
 • Producten zonder originele verpakking.

Een product retourneren is simpel.

 • Ga naar onze retourportal in Sendcloud.
 • Vul je postcode en de Track & Trace code van het ontvangen pakket in.
 • Vink de retourreden aan.
 • Kies een retourregeling: wil je het product ruilen of geld retour?
 • Geef aan hoe je het pakket wilt retourneren.
 • Print het retourlabel en verzend het pakket.

Je kunt het pakket ook gratis retour brengen in onze winkel in Ede.

Je kunt een ongebruikt product ook ruilen. Hiervoor kun je kiezen in de retourportal.

In de retourportal vind je de verzendkosten van het product dat je wilt retourneren. De retourkosten worden verrekend met het aankoopbedrag dat we terugstorten.

Het aankoopbedrag van het product dat je retourneert storten we binnen 5 werkdagen terug op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Soms duurt het een dag voordat het retourbedrag daadwerkelijk op jouw bankrekening staat. Dit is afhankelijk van jouw bank of creditcardmaatschappij.

Garantie

Bij Besteljeverf. nl kun je online alle kleuren verf bestellen. Alle op kleur gemengde verf  wordt door middel van computergestuurde mengmachines op kleur gemaakt. Deze kleurenmengmachines worden onderhouden en afgesteld door de fabrikant zelf voor het beste resultaat. Houd er rekening mee dat je een kleur kiest vanuit een beeldscherm. Deze kleur kan in werkelijkheid afwijken. Door de beeldinstellingen zien kleuren er op ieder scherm namelijk iets anders uit. Kies een kleur daarom het beste van een van de kleurenwaaiers van de merken. Heb je een kleur uitgezocht en blijk je een andere kleur te hebben ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we het voor je kunnen oplossen.